Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Miffy Barnskedar, 2-pack

  • 69 kr
  • 39 kr
In stock.
Article Number: 12644

Dessa fina skedar med Miffy-motiv är det perfekta valet till varje barns måltid! 

Ingår i Teddykompaniets charmiga Miffy-serie, kommer skedarna i ett set om två stycken och är designade för att göra matstunden till en rolig och trevlig upplevelse för de små.

Med Miffy-motivet på varje sked blir det enkelt för barnen att koppla samman matstunden med glädje och lek. Det charmiga och igenkännliga Miffy-motivet lockar barnens uppmärksamhet och gör det till en spännande stund att lära sig äta med dessa skedar.

Skedarna är särskilt utformade med hänsyn till små barns behov och är perfekta för bebisar som lär sig att äta själva. Dess mjuka och säkra material gör det lätt för små händer att hålla och använda skeden på ett bekvämt sätt.

Att introducera barnen till mat med hjälp av Miffy-skedar är inte bara praktiskt utan också kul och pedagogiskt. Det skapar en positiv association till mat och uppmuntrar barnen att utforska olika smaker och konsistenser på ett roligt och lekfullt sätt.

Miffy-skedar det perfekta valet för föräldrar som vill göra matstunden till en positiv och spännande upplevelse för sina små barn.

Material: Melamin. PVC- och BPA-fri.
Skedarna kan diskas i diskmaskin, max 50C.

Produkten är godkänd och CE-märkt enligt EN71, vilket innebär den är barnsäker eftersom eventuella detaljer är dragfasta och att sömmarna är testade. Produkten är också eld- och flamsäker enligt EN71:2 utan att något flamskyddsmedel är tillsatt.