Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Pukkins och jakten på regnbågsbären

  • 129 kr
In stock.
Article Number: 44906

"Pukkins och regnbågsbären på snöiga bergets topp" 

Pukkins äventyrliga barnbok tar läsarna med på en spännande resa genom en magisk värld av äventyr och upptäckter. Boken följer de älskvärda karaktärerna Pukkins och hans trogna kompis Bellis när de ger sig iväg på ett spännande äventyr till den snöklädda bergets topp.

Medan de klättrar högre och högre upp på berget, stöter Pukkins och Bellis på olika utmaningar och hinder. Men deras envishet och vänskap håller dem starka, och de ger aldrig upp hoppet om att hitta de sällsynta regnbågsbären som sägs växa på toppen av berget.

Genom bokens vackra illustrationer och gripande berättelse får läsarna följa med på en resa fylld av spänning, äventyr och vänskap. De får också lära sig vikten av att vara modig, påhittig och ihärdig när man står inför utmaningar. Boken är inte bara en underhållande läsupplevelse för barn, utan också en lärorik bok som kan inspirera till utforskande och nyfikenhet. Med sitt fängslande ämne och charmiga karaktärer är denna bok perfekt för alla unga äventyrare och drömmare som älskar spännande berättelser och fantastiska världar att utforska.

Pukkins och Bellis har ingen aning om hur bären ser ut. Men det kan väl inte vara så svårt? Glada ger de sig iväg och börjar leta. Men det visar sig vara svårare än vad de hade trott...

Provläs gärna boken här!

Ålder: 2-6 år