Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Sommarskuggan, Ryggsäck

  • 329 kr
In stock.
Article Number: 12970

Äntligen är den här – Sommarskuggan Ryggsäck! Ryggan är supercool och perfekt att ha med sig till skolan, träningen och på utflykter.

Det rymliga huvudfacket har gott om plats för böcker, skrivblock, iPad eller ombyteskläder och det praktiska ytterfacket är perfekt för förvaring av nycklar, pennor, mobil eller annat som behöver vara lättillgängligt.

Sommarskuggan Ryggsäck har extra stötdämpande, mjukare delar. Till exempel har de justerbara axelremmarna och baksidan av ryggsäcken mjukare, vadderat material som gör att den sitter bekvämt mot axlar och rygg. Så att det blir extra skönt även när man behöver ha mycket i packningen. Axelremmarna har också fastsydda reflexer. Perfekt för att kunna synas när det börjar bli mörkt utomhus.

En mamma i Göteborg såg vår nya Sommarskuggan Ryggsäck och gav den till sin dotter inför skolstarten. ”Perfekt till skolan, perfekt i storlek och härligt bekväm med extra allt", skrev mamman tillbaka till oss. ”Morgnarna är enklare nu, för nu är alla saker samlade och ryggan har jättebra fack för olika saker, kan bara rekommendera den här ryggsäcken. Vår dotter tycker faktiskt det är roligare att gå upp på morgonen nu, hon ser fram emot att stolt bära ryggsäcken på väg till skolan”– MAMMA MARIA

Volym: 10,76 liter
Vikt: 245 gram
Tvätt: Endast yttvätt (ej maskintvätt)
Ålder: Från 5 år. Perfekt från skolåldern.

Sommarskuggan är en omåttligt populär tv-figur som är skapad av Tina Mackic. Massvis med barn har sett Sommarskuggan i SVT:s populära barnprogram Sommarlov.