Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Koala gungdjur, 36 cm (mankhöjd)

  • 1 299 kr
  • 999 kr
In stock.
Article Number: 12925

Det söta gungdjuret från Teddykompaniet i form av en koala är en underbar gåva för barn i alla åldrar!

Med sin charmiga design och mjuka material är koalagungan inte bara en rolig leksak att gunga på, utan också en fin detalj som lyfter upp barnrummets atmosfär.

Både flickor och pojkar kommer att älska att gunga på denna gulliga koala och låta fantasin ta dem med på spännande äventyr. Dess mysiga utseende gör den till en uppskattad present för födelsedagar, julklappar eller andra speciella tillfällen.

Koalagungan är inte bara en rolig leksak utan också en dekorativ detalj i barnrummet som tillför en gnutta av charm och lekfullhet. Dessutom är den tillverkad av högkvalitativa material för säkerhet och komfort, vilket ger föräldrar trygghet i att deras barn leker säkert.

Ge ditt barn eller någon du håller kär den perfekta gåvan med koalagungan från Teddykompaniet. Med dess mångsidiga användning och charmiga utseende kommer den säkert att bli en uppskattad del av barnets lek och inredning i många år framöver.


Storlek: Mankhöjd ner till golvet 36 cm, högsta punkt ner till golvet 56 cm, längd 64 cm.
Rekommenderad ålder: 24 månader
Max vikt: 50 kg

Produkten är godkänd och CE-märkt enligt EN71, vilket innebär den är barnsäker eftersom eventuella detaljer är dragfasta och att sömmarna är testade. Produkten är också eld- och flamsäker enligt EN71:2 utan att något flamskyddsmedel är tillsatt.