Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Käpphäst, Brun med Tyglar, 80cm

  • 349 kr
In stock.
Article Number: 3002


Teddykompaniets nya käpphäst är en härlig gosedjur som kommer att glädja både flickor och pojkar på deras födelsedagar, julfiranden eller andra speciella tillfällen! 

Den bruna hästen med brunt träns och grimma av mockainspirerat tyg är en charmig och realistisk leksak som lockar till fantasifulla lekstunder.

Med en storlek på 80 cm, varav käppen mäter 50 cm, är denna käpphäst perfekt för både små och äldre barn att utforska och leka med. Den inbjudande storleken gör att även äldre barn kan njuta av leken och låta fantasin ta dem med på spännande äventyr.

Käpphästen är inte bara en rolig leksak utan också en utmärkt verktyg för att främja barnets fantasi och kreativitet. Genom att låta barnet interagera med käpphästen kan de skapa sina egna sagor och berättelser, vilket stimulerar deras fantasi och lekfullhet.

Ge ditt barn eller någon du håller kär den perfekta gåvan med Teddykompaniets käpphäst i brun nyans. Med dess charmiga design och realistiska utseende kommer den säkert att bli en uppskattad del av barnets lek och skapa många roliga och minnesvärda stunder för både barn och föräldrar.

Rekommenderad ålder från 3 år
Tvättbar: yttvätt.

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.