Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Nattlampa

En nattlampa till barnet ger trygghet vid nattning och sätter guldkant på fredagsmyset. Våra Teddy Lights nattlampor finns som kanin, nalle, dino, uggla, Diinglisar och fler. Utforska vårt sortiment idag och välj den perfekta nattlampan för ditt barns behov och personlighet.


Våra nattlampor är designade för att vara både funktionella och estetiskt tilltalande, vilket gör dem till en perfekt följeslagare för nattning och mysiga stunder. Med en mjuk och dämpad belysning skapar Teddy Lights en behaglig atmosfär i barnrummet, vilket kan bidra till en lugn och fridfull sömn för ditt barn. 

Nattlamporna har två lägen. Ett vitt läge där den lyser tills du stänger av den. Nästa läge är flerfärgat ljus med en melodi. Detta läge stängs automatiskt av efter 10 minuter. Flerfärgade ljuset och musiken går alltid på tillsammans. Det går inte att använda det flerfärgade ljuset eller musiken separat. Är det är en äldre variant av nattlampan är det inget ljud men samma avstängningstid. Vissa nattlampor kan också spela Blinka Lilla Stjärna på engelska.