Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Miffy Memo, fr. 2 år

  • 139 kr
  • 69 kr
In stock.
Article Number: 2739

Miffy Memo-spel är en rolig och interaktiv leksak som inte bara underhåller utan också främjar barnens utveckling på flera sätt. 

I detta spel är uppgiften enkel: hitta två likadana Miffy-bilder och du får ett par! Den som samlar flest par när spelet är slut vinner. Men bakom denna enkla regel gömmer sig många fördelar för barnens lärande. Barnen tränar sitt minne när de försöker komma ihåg var de olika Miffy-bilderna är placerade på spelplanen. 

Detta är en fantastisk övning för att förbättra korttidsminnet och koncentrationsförmågan hos barnen. Men det bästa med Miffy Memo-spel är att barnen lär sig medan de har kul. Genom att kombinera lek med inlärning blir det lättare för barnen att engagera sig och ta till sig nya färdigheter och kunskaper på ett naturligt och roligt sätt.

Så med Miffy Memo-spel får barnen inte bara en rolig spelupplevelse, de får också en värdefull inlärningsupplevelse som stärker deras minne och finmotorik på samma gång!

Rekommenderad ålder: Från 2 år
Storlek: 20x20 cm

Produkten är godkänd och CE-märkt enligt EN71, vilket innebär den är barnsäker eftersom eventuella detaljer är dragfasta och att sömmarna är testade. Produkten är också eld- och flamsäker enligt EN71:2 utan att något flamskyddsmedel är tillsatt.