Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Ge bort en mjuk och betydelsefull julklapp

|13/12, 2021

Ge bort en mjuk och betydelsefull julklapp

Nu är det snart jul och många av oss letar och köper julklappar till nära och kära. Vi vill tipsa om våra mjuka klappar som betyder något alldeles extra. Det blir sällan en leksak som ställs på hyllan eller glöms bort. Nej, mer sannolikt blir en julklapp från Teddykompaniet en ny vän att krama om, en trygghet att ta med till förskolan eller en sovkamrat att dela drömmar med. Oavsett om det är en nalle, kanin, hund, en värmande enhörning, en lysande kossa, en brandbil, traktor eller brandman.

På sidan Julklappstips har vi samlat klappar till barn i olika åldrar. Kanske en Teddy Farm Traktor med passande bok med ljud Den gröna Traktorn? Eller vår söta Ballerina Kate? Till den som vill ha värme, så kika på våra Teddy Heaters - värmande gosedjur med vetekudde. En perfekt julklapp med variation till den allra minsta är en av våra Diinglisar Giftbox, exempelvis Diinglsiar Giftbox kanin med snuttefilt, tofflor och skallra. En mjuk och klassisk nalle som Malte med söt scarf eller varför inte Svea, en kanin med långa öron? Titt-ut djuren är en succé och får vem som helst att bubbla till skratt.

Vill du ha paketen inslagna? Lägg då till presentinslagning i din varukorg. Tänk på att giftboxes, titt-ut djuren och andra produkter som redan är i en giftbox inte kan slås in samt stora gosedjur från 100 cm.

Svårt att välja? Ge då bort ett presentkort - alltid uppskattat.