Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Lolli Lambs, Lamm

  • 219 kr
  • 179 kr
In stock.
Article Number: 2928

Lolli Lambs mjukisdjur är det senaste tillskottet till den omtyckta serien Lolli Bunnies, och det är ett väldigt välkommet tillskott. 

Dessa gosiga leksaker är speciellt designade för de minsta i familjen, med tanke på deras behov av mjukhet och säkerhet. Med sin plyschiga yta är Lolli Lambs både mjuka och kramvänliga, perfekta för små händer att utforska och krama om. Dess söta design gör dem till en favorit hos barnen och tillägger en extra touch av charm till barnrummet.

Serien Lolli Bunnies har redan etablerat sig som en populär serie bland föräldrar och deras små, och nu med Lolli Lambs får barnen ännu fler mjuka och gosiga vänner att leka med. Dessa leksaker är inte bara underhållande utan också trygga och säkra för barnen att ha med sig överallt.

Med Lolli Lambs får barnen inte bara leksaker att leka med utan också vänner att skapa minnen med. Dessa gosiga djur är perfekta som doppresenter, babyshowergåvor eller helt enkelt som presenter till de små i familjen.

Oavsett tillfälle är Lolli Lambs mjukisdjur en investering i barnets glädje och välbefinnande. Med deras mjukhet och charm kommer de säkert att bli en viktig del av barnets uppväxt och lek. Ge ditt barn det bästa med Lolli Lambs - mjuka, gosiga och fulla av kärlek!

Storlek 30cm. Maskintvätt 40 grader. 

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.