Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Ballerinas, Rådjuret, Ruth, 40 cm

  • 239 kr
In stock.
Article Number: 3110


Teddykompaniet utvidgar sin omtyckta ballerinafamilj med den nya medlemmen – ballerina rådjuret Ruth! 

Hon är en charmig och gosig kompis med glittriga, gyllene horn som ger henne en förtrollande utstrålning. Ruth bär stolt en tyllkjol och har en mjuk pälsstopp precis som sina kära vänner enhörningen Ella och kaninerna Kate och Kelly.

Det här gosedjuret är en perfekt gåva till barn i alla åldrar och kommer säkerligen att bli en älskad kompanjon för både nyfödda och småbarn. Det är en fin presentidé till dop, namngivning eller födelsedagar, och kommer att föra glädje och värme till både barn och föräldrar.

Ruth erbjuder inte bara gosiga stunder utan kan också vara en trygg vän att ha vid sömnen eller under leken. Med sin mjuka och behagliga närvaro sprider hon lugn och äventyr i barnets värld och blir en fantastisk del av deras dagliga upplevelser. Ge någon i din närhet en kärleksfull och förtrollande vän i form av rådjuret Ruth från Ballerinas av Teddykompaniet!

Storlek 40 cm
Tvättbar 40 grader
Rekommendera ålder från 0 år

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.