Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Svea Kanin med namn, ljusrosa, 45 cm

  • 479 kr
In stock.
CE-märkt
Produkten är godkänd och CE-märkt enligt EN71, vilket innebär att den är barnsäker eftersom eventuella detaljer är dragfasta och att sömmarna är testade.
Article Number: 2994b

Kaninen Svea med barnets namn broderat i örat blir detta en minnesvärd   vän för livet. Perfekt som doppresent eller personlig present till   nyfödd. Stava namnet i  produktfältet*. Namnet broderas genom örat från   insidan, brodyren är därav synlig på baksidan av örat. * Vi kan endast  brodera ett (1 st) namn per gosedjur. Självklart är det  okej med dubbelnamn som till exempel Carl-Henrik om det är möjligt att  det får  plats.

Vi värnar om barnens framtid och vår planet och vet att vi tillsammans kan göra skillnad även med små förändringar. Detta gosedjur är tillverkat av ett Oeko-Tex certifierat material (SH015 125888  Testex) och fyllningen är framtagen av återvunnen plast. Små detaljer i materialval och produktion som är bättre för miljön; "ingen kan göra allt - men alla kan göra något!". Svea, ljusrosa, ingår i kollektionen "Ecofriends" kaniner. Hon har en ljusrosa silkeslen päls med en nos av brunt garn, mörkt bruna broderade ögon.

Storlek: 45 cm
Tvättbar: 40 grader

Produkten är godkänd och CE-märkt enligt EN71, vilket innebär den är barnsäker eftersom eventuella detaljer är dragfasta och att sömmarna är testade. Produkten är också eld- och flamsäker enligt EN71:2 utan att något flamskyddsmedel är tillsatt.

Tänk på att denna produkt har en leveranstid på ca 7-10 arbetsdagar.