Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Elina, kanin i bomull & linnemix, dimrosa, 20 cm

  • 179 kr
In stock.
Article Number: 3123

Elina är en klassiskt stilig kanin som utstrålar trygghet med sin lugna dimrosa ton. 

Med sina stora, härliga vita öron som är dekorerade med fantasifulla rosa prickar blir hon extra söt och charmig. Materialblandningen som inkluderar linne och bomull ger henne en unik och elegant känsla, och hennes silvriga nos och broderade detaljer lägger till en gnutta av sötnos.

Denna lilla, söta kanin är inte bara en lekkamrat utan också en vacker inredningsdetalj som kan lysa upp vilket rum som helst. Hon passar perfekt som både gosedjur och dekorativ prydnad, och hennes mångsidighet gör henne till en uppskattad gåva att ge vid doppresenter och andra speciella tillfällen som välkomnar en nyfödd bebis till världen.

Ge bort Elina som en present och låt henne bli en vän genom barnets lekfulla äventyr och stunder av sömn och trygghet. Med sin mjuka plysch och charmiga utseende blir hon en älskad vän som sprider glädje och värme i varje ögonblick.

Storlek: 20 cm
Material: 70% bomull / 30% linne
Tvättbar: 30 grader (rekommenderas då produkten innehåller linne)

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.