Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Flora Kanin Gosedjur, Ängsgrön, 35 cm

  • 199 kr
  • 159 kr
In stock.
Article Number: 3051

En av våra senaste nyheter! 

Möt Flora - den förtjusande kaninen som sprider vårkänslor med sin mjuka päls i ljusgrön färg och fina blommiga mönster. Under hennes fötter och på öronens undersida hittar du ett sött blommigt tygmönster som förgyller hennes utseende ännu mer. Flora är inte bara en kanin - hon är en älskad och trygg vän som du kan ta med dig överallt i alla väder!

Med sina stora vackra glittriga ögon och gnistrande nos fångar Flora snabbt uppmärksamheten och värmer hjärtan. Hon är den perfekta gåvan till nyfödda och nyblivna föräldrar, en fin present till födelsedagar, namngivningar eller dop. Flora är en symbol för trygghet och säkerhet, och hennes närvaro ger en känsla av lugn både dag och natt.

Ge bort Flora och låt henne bli en trogen följeslagare i både sömn och vakenhet. Med sin mjuka och gosiga natur blir hon en oumbärlig vän som sprider glädje och kärlek i varje ögonblick.

Storlek: 35 cm
Tvättbar: 40 grader

Produkten är godkänd och CE-märkt enligt EN71, vilket innebär att den är barnsäker eftersom eventuella detaljer är dragfasta och att sömmarna är testade. Produkten är också eld- och flamsäker enligt EN71:2 utan att något flamskyddsmedel är tillsatt.