Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Dreamies- Nalle, brun, liten

  • 169 kr
In stock.
Article Number: 2581

Upptäck den underbara världen av Dreamies med vår fantastiska nalle i en mindre storlek! Denna gosiga nallebjörn är en del av vår Dreamies-serie, där du hittar många olika djur i det mjukaste materialet som vi har att erbjuda.

Med sin kompakta storlek och härliga bruna färg är denna nallebjörn en perfekt kompis för barn. Han bjuder in till timmar av mys och lek med sin mjuka päls och gulliga utseende. De fina beiga detaljerna runt fötterna och nosen ger honom en extra charm som gör att han sticker ut i lekhögen.

Hans mjuka päls känns len mot huden och inbjuder till massor av kramar och gosiga stunder. Den detaljerade garnnäsan och de livliga plastögonen ger honom en karaktäristisk personlighet som barnen kommer att älska.

Denna nalle är inte bara en leksak utan också en perfekt gåva till alla tillfällen. Oavsett om det är en födelsedag, dop, eller bara en överraskning för att pigga upp någon speciell, kommer denna gosiga nalle att sprida glädje och värme till mottagaren.

Ge dina små en kramgo och mysig vän med vår Dreamies nalle och låt fantasin flöda fritt i den underbara världen av lek och skoj!

Nallen är barnsäker vilket innebär att alla sömmar är testade och dragsäkra, och att materialen är eld- och flamsäkra samt giftfria. Rekommenderad ålder: Från 0 månader. Material: Polyester. Färg: Brun. Storlek: 22cm