Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Räven Berta, stor

  • 189 kr
In stock.
Article Number: 2905

Räven Berta är verkligen en karaktär som sticker ut med sitt kaxiga utseende och de charmiga små rävarna bakom varje öra! 

Men bakom den lekfulla ytan döljer sig en otroligt mjuk och gosig päls, perfekt för tröst och kramar när som helst på dagen. Med sitt livliga utseende och sin vänliga natur är Räven Berta en fantastisk lekkamrat och vän för barn i alla åldrar. Den här gosiga kompisen är perfekt som present för både nyfödda och äldre barn, oavsett om det är födelsedag, dop, namngivning eller något annat speciellt tillfälle.

Räven Berta är en trogen vän som är redo att delta i alla äventyr och lekar som barnet kan tänka sig. När det är dags för en stunds avkoppling eller en lugn stund på kvällen kan barnet krama om Räven Berta och känna sig trygg och lugn. Hennes mjuka päls och vänliga närvaro ger en känsla av trygghet och välbefinnande som kan hjälpa barnet att slappna av och somna på ett fridfullt sätt.

Med sin charmiga personlighet och mjuka päls blir Berta snabbt en omtyckt och oumbärlig del av barnets vardagliga lek och mysstunder.

Storlek 36 cm
Tvättbar 40 grader

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.