Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Ballerinas, kaninen Line med namn, 40 cm

  • 399 kr
In stock.
CE-märkt
Produkten är godkänd och CE-märkt enligt EN71, vilket innebär att den är barnsäker eftersom eventuella detaljer är dragfasta och att sömmarna är testade.
Article Number: 3119b

Ballerinan Line med barnets namn broderat i örat blir detta en  minnesvärd vän för livet. Perfekt som doppresent eller personlig present  till nyfödd. Stava namnet i  produktfältet*. Namnet broderas genom örat  från utsidan, brodyren är därav synlig på innsidan av örat. * Vi kan endast brodera ett (1 st) namn per gosedjur. Självklart är det okej med dubbelnamn som till exempel Anna-Lena om det är möjligt att det får  plats.

Nu har vår Ballerinafamilj fått en ny medlem. Line är en stilig kanin med en snäll och omtänksam personlighet. Hon ger ett mjukt intryck i sina milda färger ljusbeige/grå. Line har en vacker tyllkjol, pälsbolero och glittrande ballerinaskor. Den glittriga kronan på hennes huvud gör Line till en riktig ballerina. Hon trivs både med att gosa i barnvagnen samt förgylla inredningen i barnkammaren.

Storlek: 40 cm
Tvättbar: 30 grader
Material: Hon består av en stor del naturmaterial, bomull och linne

Produkten är godkänd och CE-märkt enligt EN71, vilket innebär den är barnsäker eftersom eventuella detaljer är dragfasta och att sömmarna är testade.

 

Tänk på att denna produkt har en leveranstid på ca 7-10 arbetsdagar.