Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Liggande enhörning, rosa/vit 100cm

  • 599 kr
In stock.
Article Number: 12821

Denna magiska enhörning är en sann dröm för alla som älskar fantasifulla äventyr! 

Enhörningen med sin trendiga "cut fur" päls och en färgglad man och svans som böljar i rosa och vita nyanser, är denna enhörning en fantastisk accessoar och plysch. Dess hovar och horn glittrar i en skimrande vit ton, vilket ger den en gnutta av förtrollning och glädje.

Den här gosiga enhörningen är inte bara en leksak, utan också en vacker dekoration i barnrummet. Dess storlek och detaljrika design gör den till en perfekt gåva för alla tillfällen, vare sig det är jul, födelsedag eller bara för att sprida lite extra glädje och magi i vardagen. Att krama och gosa med den här enhörningen blir en mysig och trygg upplevelse för barnet, samtidigt som den ger komfort både dag och natt. Dess närvaro ger en känsla av välbefinnande och glädje, och blir snabbt en oumbärlig del av barnets vardagliga rutiner och ögonblick av lek och avkoppling.

Ge den ultimata presenten till ditt barn med denna underbara enhörning. Dess charmiga utseende och gosiga känsla kommer garanterat att skapa många glada stunder och minnen att bära med sig genom de vardagliga äventyr.

Storlek 100 cm
Tvättbar 40 grader

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.