Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Tusenfoting, blå, 60 cm

  • 279 kr
In stock.
Article Number: 3109

En mjuk och söt tusenfoting i en lugn färgskala av ljusgrått, ljusblått och vitt välkomnar barnet till en värld av trygghet och komfort. 

Denna gosiga varelse är inte bara en leksak att gosa med, utan också en pålitlig lekkamrat som kan fungera som spjälskydd i barnsängen, och därigenom ge en extra nivå av säkerhet och skydd för barnet mot de hårda spjälorna.

Med sina fina pastellfärger och sin mjuka textur blir tusenfotingen en vacker och lugnande syn i barnrummet, samtidigt som den ger en känsla av trygghet och lugn. Den är speciellt utformad för att ge barn i alla åldrar en fristad för lek och äventyr, och dess storlek gör den perfekt att krama och hålla om under både dag och natt.

Denna insekt blir en välkommen del av barnets dagliga rutin, och dess närvaro kommer att sprida glädje och värme. Det blir en unik gåva av komfort och säkerhet med denna fina och gosiga tusenfoting. Ge bort denna tusenfoting som en present till födelsedagar eller som en doppresent för att välkomna en ny liten familjemedlem,

Storlek: 60 cm
Tvättbar: 40 grader

Produkten är godkänd och CE-märkt enligt EN71, vilket innebär att den är barnsäker eftersom eventuella detaljer är dragfasta och att sömmarna är testade.