Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Orm Gosedjur, grön, 200 cm

  • 179 kr
In stock.
Article Number: 12558

Upptäck djungelns mysterier med vår underbara mjukisorm, som finns i en fantastiskt gul eller grön färg! Med hela två meter att krama och leka med blir denna orm en spännande kompanjon för barn i alla åldrar. Barn kan krama den, linda den runt sig som en orm, eller helt enkelt låta sin fantasi flöda fritt med denna imponerande lekkamrat. 

Med sin unika och färgglada design blir den en central del av rummets estetik och skapar en rolig och lekfull atmosfär. Dess närvaro inte bara förskönar rummet utan ger också barnet en plats att utforska och använda sin fantasi, vilket är avgörande för deras kreativa utveckling. Med sin unika och färgglada design piggar den upp rummet och skapar en rolig och lekfull atmosfär. Dess imponerande längd och mjuka plyschmaterial lockar till spännande lek och utforskande.

Denna mjukisorm är mer än bara en leksak; den är en källa till glädje, spänning och lärande. Dess överraskande och unika utseende gör den till den perfekta gåvan för födelsedagar, jul eller för att bara visa uppskattning till någon speciell. Ge ditt barn den ultimata presenten med vår mjukisorm och låt dem skapa minnen och uppleva spänning tillsammans med sin nya vän från djungeln.

Tvättbar 40 grader.  
Godkänd från 0 år.

Ormen är godkänd & CE-märkt enligt EN71, vilket innebär att den är barnsäker eftersom eventuella detaljer är dragfasta & att sömmarna är testade. Vi bryr oss alltid lite extra om de små människornas trygghet & glädje.