Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Dreamies Apa, brun, 35 cm

  • 179 kr
In stock.
Article Number: 2596

Upptäck den underbara världen av Dreamies med vår fantastiska Apa! 

Den här gulliga stora apa är en del av vår Dreamies-serie, där du hittar många olika djur i det mjukaste materialet som vi har att erbjuda.

Med sin härliga bruna färg är denna apa en perfekt kompis för barn. Han bjuder in till timmar av mys och lek med sin mjuka päls och gulliga utseende. Apan har kardborrefäste på sina händer och fötter, vilket gör det möjligt att fästa dem på olika ytor eller hålla fast vid olika saker för ännu mer lek och skoj.

Hans mjuka päls känns len mot huden och inbjuder till massor av kramar och gosiga stunder. Det gulliga leendet och de livliga plastögonen ger honom en karaktäristisk personlighet som barnen kommer att älska.

Denna apa är inte bara en leksak utan också en perfekt gåva till alla tillfällen. Oavsett om det är en födelsedag, dop, eller bara en överraskning för att pigga upp någon speciell, kommer apan att sprida glädje och värme till mottagaren.

Ge dina små en kramgo och mysig vän med vår Dreamies apa och låt fantasin flöda fritt i den underbara världen av lek och skoj!

Rekommenderad ålder: Från 0 månader. Material: 100 % polyester. Tvättråd: Maskintvätt 40. Storlek: 35cm

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.