Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Babblarna - Vattenflaska i stål

  • 149 kr
In stock.
Article Number: 13055

Babblarnas vattenflaska är den perfekta följeslagaren för både små och stora äventyr!

Med ett stilrent motiv av de omtyckta Babblarna är denna vattenflaska tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket gör den både miljövänlig och hållbar. Den är ett utmärkt alternativ för att minska användningen av engångsplast och bidra till en mer hållbar livsstil.

Tack vare sitt robusta material är Babblarnas vattenflaska tålig och kan användas om och om igen, vilket gör den perfekt för att ta med sig på utflykter, till förskolan eller resor. Den är också fri från BPA och tar varken åt sig av eller avger någon smak, vilket garanterar att din dryck alltid förblir fräsch och god.

Det träfärgade locket är inte bara stilfullt, det är också praktiskt utformat med ett handtag som gör det enkelt att bära med sig flaskan eller hänga den på väskan eller ryggsäcken med hjälp av en karbinhake. Detta gör det lätt att ha flaskan nära till hands under dina äventyr, oavsett var du är.

Med Babblarnas vattenflaska kan du njuta av din favoritdryck var som helst, när som helst, utan att behöva oroa dig för onödig plastanvändning eller smakpåverkan. Dess stilrena design och praktiska funktioner gör den till den ultimata vattenflaskan för barn.

Så ta med dig Babblarna ut på äventyr och håll dig hydrerad på ett miljövänligt och hållbart sätt med denna fantastiska Babblarna vattenflaska!

Endast handdisk.
Storlek: 16 cm.
Volym: 400 ml.