Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Babblarna- Bobbo, XL

  • 1 799 kr


Temporarily out of stock. Monitor the product.

Article Number: 12333

Möt Bobbo, en av de livliga Babblarna, nu i form av ett glatt och energifyllt framförallt stor mjukisdjur!

Med sitt studsiga och nyfikna sätt är Bobbo den perfekta lekkamraten för ditt barns lek och rörelsestunder. Denna karaktär är inte bara en leksak utan också en symbol för motorik och rörelse, och genom att introducera Bobbo till ditt barn kan du inspirera till aktivitet och lekfull utforskning av omgivningen.

Bobbo är känd för sitt snabba humör och sina energifyllda lekar. Han är nästan alltid glad och full av liv, men kan bli jätte-hoppa-studsa-arg och sur när något går fel. Trots sina känslor är Bobbo en älskad och rolig figur som får barnet att skratta och hoppa av glädje.

Med Bobbo som mjukisdjur får ditt barn inte bara en lekfull vän att krama och leka med, utan också en symbol för rörelse och aktivitet. Genom att leka med Bobbo kan barnet utforska olika rörelser, dansa och hoppa fram med glädje och entusiasm.

Bobbo är också en påminnelse för barnet om vikten av att vara energifylld och aktiv. Genom att visa barnet hur Bobbo älskar att röra på sig och utforska världen runt omkring kan du inspirera ditt barn att vara aktiv och njuta av lekfull rörelse.

Ge ditt barn den perfekta presenten med Babblarna Bobbo som mjukisdjur! Med sin glada personlighet och sin symboliska roll som representant för motorik och rörelse kommer Bobbo säkert att bli en älskad och uppskattad vän för ditt barn, samtidigt som han symboliserar vikten av aktivitet och lekfull utforskning.

Storlek: 26 cm
Tvättbar: 40 grader

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.