Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Babblarna- Bowling set

  • 499 kr
In stock.
Article Number: 12454

Bowlingsetet med Babblarna är en rolig och interaktiv leksak som ger barnen möjlighet att utforska och träna sina motoriska färdigheter samtidigt som de har kul. 

Setet innehåller sex mjuka käglor som föreställer de olika Babblarna, vilket ger barnen möjlighet att känna igen och interagera med sina favoritfigurer från Babblarnas värld.

Varje kägla är utformad med en tyngd i botten för ökad stabilitet, vilket gör det lättare för barnen att ställa upp dem och försöka välta dem med det mjuka bowlingklotet. Bowlingklotet är också mjukt och har hål för små fingrar, vilket gör det lätt för barnen att hantera och kasta.

Genom att ställa upp käglorna i olika formationer och försöka välta dem med bowlingklotet utmanas barnen att använda sin hand-öga-koordination och träna på precision och styrka i sina kast. Samtidigt som de har kul att leka, utvecklar de också sina motoriska färdigheter och koncentration.

Bowlingsetet är en perfekt leksak för både inomhus- och utomhuslek och kan användas ensam eller tillsammans med vänner och familj för att skapa roliga och minnesvärda lekmoment. Genom att kombinera lek med Babblarna med en klassisk aktivitet som bowling får barnen en spännande och stimulerande lekupplevelse som främjar deras utveckling på ett positivt sätt.

Storlek: 20cm

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.