Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Babblarna- Dadda

  • 189 kr
In stock.
Article Number: 12307

Möt Dadda, en av de underhållande Babblarna, nu i form av ett mjukt och gosigt mjukisdjur!

Med sin klumpiga och älskvärda natur är Dadda den perfekta kompisen för ditt barns lek och mysstunder. Denna karaktär är inte bara en leksak utan också en symbol för naturvetenskapen, och genom att introducera Dadda till ditt barn kan du inspirera till utforskning och upptäcktsfärd i den spännande världen omkring oss.

Dadda är känd för sin förmåga att hitta saker, även om han ibland tappar bort dem igen. Han älskar att utforska naturen och plocka upp olika föremål för att undersöka och fundera över dem. Trots att han kan vara lite klumpig och komma på efterkälken, är Dadda en otroligt charmig och underhållande figur som får barnet att skratta och fnittra.

Med Dadda som mjukisdjur får ditt barn inte bara en gosig vän att krama och leka med, utan också en symbol för naturvetenskapen och utforskning. Genom att leka med Dadda kan barnet lära sig att vara nyfiken på världen omkring sig och att utforska naturen på ett roligt och spännande sätt.

Dadda är också en påminnelse för barnet om vikten av att vara envis och följa sina intressen. Genom att visa barnet hur Dadda aldrig ger upp och alltid fortsätter att utforska och upptäcka kan du inspirera ditt barn att vara envis och att aldrig sluta fråga och utforska.

Ge ditt barn den perfekta presenten med Babblarna Dadda som mjukisdjur! Med sin charmiga personlighet och sin symboliska roll som naturvetenskapens förespråkare kommer Dadda säkert att bli en älskad och uppskattad vän för ditt barn, samtidigt som han symboliserar vikten av utforskning och nyfikenhet.

Storlek: 30 cm
Tvättbar: 40 grader 

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.