Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Babblarna - Figurer i naturgummi, Bobbo/Doddo

  • 299 kr
In stock.
Article Number: 12982

Välkommen till Babblarna som figurer, gjorda i naturgummi. De är gjorde av ett naturmaterial från gummiträd och målade med organiska, giftfria färger. Materialet är också hållbart och biologiskt nedbrytbart. De gör världen lite bättre och är extra mån om det viktigaste vi har: våra barn.

Babblarna figurer i naturgummi kan barnen leka med på flera sätt. Formen, storleken och materialet gör att figurerna är supersköna för små händer att hålla i när de leker på golvet med dem. Figurerna fungerar också toppen att leka med i badkaret, poolen eller havet. De är också väldigt fina tillsammans – som en samling barnen kan ha på sina hyllor.

Färgerna på figurerna: Naturmaterialets färger kan förändras något på grund av yttre omständigheter som till exempel direkt solljus.
Användning: Undvik att ha dem i direkt solljus, för annars kan färgerna ändras. Om färgen upplevs ljusare efter en tids användning, handdiska figuren med ljummet vatten och en droppe diskmedel. Figuren återfår då sin ursprungliga nyans.