Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Babblarna- Lotto

  • 169 kr
In stock.
Article Number: 12346

Upptäck en rolig och lärorik lek med Babblarna Lotto!

Med detta underhållande spel kan barn från 2 år och uppåt njuta av att matcha illustrationer från Babblarnas älskade böcker. Spelet innehåller 36 lottokort och 4 lottobrickor, alla prydda med färgglada och igenkännliga motiv från Babblarnas fantastiska värld.

Lotto är en klassisk lek som främjar koncentration, observation och minnet hos barnen samtidigt som de har kul. Genom att matcha korten och fylla sina brickor lär sig barnen att fokusera, memorera mönster och utveckla sina motoriska färdigheter. Dessutom stimulerar spelet även barnens fantasi och berikar deras språkliga förmåga när de pratar om de olika Babblarna och deras äventyr.

Babblarna Lotto är speciellt utformat för små händer och enkelt att förstå, vilket gör det till en perfekt introduktion till brädspel för yngre barn. Det är ett utmärkt sätt för föräldrar och barn att spendera kvalitetstid tillsammans samtidigt som de utvecklar viktiga färdigheter på ett lekfullt sätt. Dessutom är spelet perfekt för att skapa minnesvärda stunder vid familjesamlingar, barnkalas eller som en rolig aktivitet under regniga dagar.

Ge ditt barn möjligheten att utforska och lära sig med Babblarna Lotto. En fantastisk present för födelsedagar, dop, babyshower eller andra speciella tillfällen.

Innehåller 36 lottokort och 4 lottobrickor med illustrationer från Babblarnas böcker.
Passar för barn från 2 år.