Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Babblarna- Tittutpussel Lekpark, 6 figurer, 1-3 år

  • 249 kr
In stock.
Article Number: 13005

Med Babblarnas lekparkspussel får barnen möjligheten att utforska en färgglad och spännande lekpark där Babblarna leker och har roligt utomhus.

Detta formpussel är inte bara en underhållande leksak utan har även en pedagogisk funktion. Genom att lära barnen olika former som fyrkanter, cirklar, rektanglar och ovaler, bidrar pusslet till deras utveckling och kunskap på ett roligt och interaktivt sätt.

Pusslet är utformat med en tydlig och detaljerad bild av en lekpark, vilket gör det till en stimulerande och engagerande lekupplevelse för barnen. Genom att pussla ihop de olika delarna av motivet får de inte bara träna sina finmotoriska färdigheter utan också lära sig om former och strukturer på ett lekfullt sätt. Detta främjar deras kognitiva utveckling och ger dem en grundläggande förståelse för geometri och formuppfattning.

Utöver den pedagogiska aspekten är Babblarnas lekparkspussel också en fantastisk present idé. Med sitt färgglada och attraktiva motiv kommer det säkert att glädja och underhålla barn i alla åldrar. Att ge bort detta pussel som en present är att ge bort inte bara en leksak utan också en möjlighet till lärande och utveckling.

Med Babblarnas lekparkspussel kan barnen inte bara ha roligt och stimuleras, utan också lära sig och växa på samma gång. Det är en leksak som främjar både skoj och kunskap och som kommer att uppskattas av både barn och föräldrar. Ge bort den som en gåva till ett dop, födelsedag eller något annat speciellt tillfälle, och bidra till att skapa glädje och utveckling hos det lilla barnet i ditt liv.

Antal bitar: 6 st
Ålder: För barn 1–3 år

Produkten är FSC-märkt vilket innebär att produkten kommer av trä från ett ansvarsfullt skogsbruk, det vill säga ett skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö.