Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Miffy Skallra, rosa, 16 cm

  • 119 kr
  • 69 kr
In stock.
Article Number: 2743

Utforska den charmiga världen av Miffy med den underhållande ringskallran!

Den är formad som den söta kaninen Miffy och är dekorerad med fina broderade detaljer som ger den ett gulligt och lekfullt utseende. Med sina mjuka och behagliga material är denna ringskallra perfekt för nyfödda och bebisar att utforska och leka med.

Och för de allra minsta erbjuder Miffy även en snuttefilt i samma rosa och vita färger, komplett med Miffy-figur och broderade detaljer. Denna snuttefilt är också mjuk och gosig, vilket gör den till en perfekt källa till tröst och trygghet för små barn.

Både ringskallran och snuttefilten är fantastiska presentidéer eller gåvor för nyblivna föräldrar, dop, namngivning eller födelsedagar. Dessa produkter ger inte bara glädje och underhållning åt barnet utan också en känsla av välbefinnande och omtanke för föräldrarna.

Med sin rosa och vita nyans är ringskallran en bedårande och tidlös tillägg till barnets samling av leksaker. Ge ditt barn det bästa av Miffy-världen med dessa mjuka och gosiga skallra som kommer att bli favoriter för många år framöver.

Storlek: 16 cm
Tvättbar: 40 grader

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.