Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Diinglisar Organic, Älg

  • 299 kr
In stock.
Article Number: 3169


Nu har vi äntligen fått in våra efterlängtade mjuk gosedjur i en härlig brun nyans med kontrastdetaljer i vit och broderade detaljer vilket gör den till en både praktisk leksak och en vacker accessoar! 

”Diinglisar Organic Älg” är tillverkad för alla sorters lekar och äventyr samt är dessa mjukisar är riktigt tåliga mot daglig användning.

Detta underbara gosedjuret är en perfekt gåva vid dop, babyshower eller födelsedagar. Den mjuka älgen är tillverkad av organiskt och hållbart material som är skonsamt mot känslig hud och ger en behaglig känsla av omslutande värme. Den är perfekt för mysiga stunder på soffan, som en lekkamrat under dagen och för trygghet under natten. Bebisen kommer att älska att krama och gosa med. Mjukisdjuret lockar till lek och utforskande, samtidigt som den erbjuder en känsla av skydd och säkerhet. Den är barnvänlig och tillverkad med omsorg och kvalitet för att garantera en långvarig och pålitlig användning. För nyblivna föräldrar är detta en oumbärlig produkt som underlättar i vardagen och skapar minnen för livet.

Gosedjuret älg från Diinglisar blir garanterat en älskad del av din bebis vardag och kan sprida glädje och värme i hela familjen.

Diinglisar Organic är en ny serie som är tillverkad av 80% organisk bomull/20% polyester, certifierad med OCS (Organic Cotton Standard). Fyllningen består av 100% bomull.

Storlek: 31 cm.
Tvättbar: 30 grader.

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.