Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Svea Kanin Gosedjur, ljusrosa, 30 cm

  • 169 kr
In stock.
Article Number: 2995

Svea, den ljusrosa kaninen, är inte bara en mjuk och gosig vän för barn i alla åldrar utan också en del av vår strävan att värna om miljön och framtiden för våra små. Som en del av vår "Ecofriends" kollektion är Svea tillverkad med omtanke om både barnens välmående och vår planets hälsa.

Med sin ljusrosa, silkeslena päls och de broderade, mörkbruna ögonen blir Svea en förtjusande gåva att ge vid olika tillfällen, såsom påsk, födelsedagar, dop eller namngivning. Hennes närvaro sprider glädje och värme i alla rum och blir snabbt en omtyckt del av familjens gosedjurskollektion.

Men det är inte bara Sveas charmiga utseende som gör henne till en speciell gåva. Hennes tillverkning med material av hög kvalitet och omtanke om miljön gör henne ännu mer värdefull. Svea är tillverkad av ett Oeko-Tex certifierat material och fyllningen är framtagen av återvunnen plast, vilket är ett steg i rätt riktning mot en mer hållbar och miljövänlig produktion. Det är en påminnelse om att även små förändringar kan göra stor skillnad när det handlar om att värna om vår planet och skapa en bättre framtid för kommande generationer.Storlek: 30 cm
Tvättbar: 40 grader

Produkten är godkänd och CE-märkt enligt EN71, vilket innebär den är barnsäker eftersom eventuella detaljer är dragfasta och att sömmarna är testade. Produkten är också eld- och flamsäker enligt EN71:2 utan att något flamskyddsmedel är tillsatt.