Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige

Dino med manchestertyg, grön 80 cm

  • 499 kr


Tillfälligt slut. Bevaka varan.

Artikelnummer: 13037

Denna supergosiga och moderna dinosaurie är inte bara ett gosedjur, den är en kompis för livet som är redo att dela sömniga nätter, spännande lekar och äventyr. Med sin härliga skogsgröna plysch och matchande manchestertyg på magen, under fötterna och på taggarna på ryggen, blir den inte bara en uppskattad present, utan även ett lyxigt tillskott till varje barns leksakssamling.

Din barn kommer att älska att krama och gosa med denna stora och plyschiga dinosaurie, och dess lyxiga utseende med broderade ögon ger den en extra charm. Oavsett om det är för en födelsedag, jul eller som en speciell gåva för att fira en speciella tillfällena i livet, kommer denna dinosaurie att vara med på varje steg i ditt barns växande äventyr.

Ge bort denna mjuka dino som en gåva och låt den bli en del av ditt barns dagliga rutiner och minnesvärda stunder. Med sin storlek och mjukhet blir den snabbt en oumbärlig följeslagare för alla lekar, äventyr och stunder av avkoppling.

Storlek: 80 cm.
Tvättbar: 40 grader. 

Produkten är godkänd och CE-märkt enligt EN71, vilket innebär den är barnsäker eftersom eventuella detaljer är dragfasta och att sömmarna är testade.