Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige

Diinglisar Organic, Skallra, Älg

  • 139 kr


Tillfälligt slut. Bevaka varan.

Artikelnummer: 3168

Diinglisar Organic Skallra Älg är en otroligt fin skallra i härlig brun färg med noggrant broderade detaljer. 

Denna charmiga skallra är inte bara en rolig leksak utan också en kär vän för ditt barn. Tillverkad med omsorgsfullt utvalda material och färger är den en perfekt presentidé för den nyfödde i ditt liv.

Diinglisar Organic-serien erbjuder ett fantastiskt urval av barnleksaker. Tillverkad av 80% organisk bomull och 20% polyester, är varje del i denna serie certifierad enligt OCS (Organic Cotton Standard), vilket garanterar högkvalitativa och hållbara produkter. Fyllningen, bestående av 100% bomull, ger en mjuk och trygg känsla för barnet.

Skallra Älg ger en trygg och rolig upplevelse för barnet samtidigt som den främjar en medvetenhet om hållbarhet redan från tidig ålder. Perfekt för både egna barnet eller som en gåva till en babyshower eller dop, som säkert kommer att uppskattas. Dess ekologiska certifiering och omsorgsfulla tillverkning gör den till ett val du kan känna dig stolt över.

Ge den nyfödde i ditt liv något speciellt med Diinglisar Organic Skallra Älg, en leksak som inte bara sprider glädje och skratt, utan också stödjer en hållbar och medveten livsstil.

Storlek: 15 cm.
Tvättbar: 30 grader.

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.