Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige

Krambjörnen Milton med familj diggar barn & miljön

|14/03, 2022

Krambjörnen Milton med familj diggar barn & miljön

Vill du att ditt barn ska få gosa, mysa och känna sig trygg tillsammans med en sammetslen krambjörn? En krambjörn som också har en miljövänlig familj?

Nu har vår alldeles underbara krambjörn Milton kommit in. Milton är en björn i lätt ljusgrå ton, nästan med en skvätt ljusblå ton. Under fötterna har Milton fått det mysiga unika Teddymönstret stickat (kontrastickning) som gör honom lite extra fin. Ögonen och nosen är broderade och nosen är av garn. Milton finns i två storlekar, 38 cm och 28 cm, som passar både en liten en och en som är lite större. Krambjörnen Milton är len och söt så du kan se fram emot att ditt barn får många gosmysiga stunder fulla av krambjörnstrygghet.

Milton har också en omtänksam familj - familjen Ecofriends. Den här familjen tänker mycket på miljön. Alla familjemedlemmar kommer antingen från Oeko-Tex certifierat material eller av 100 % återvunnen plast. I denna familj lever de efter mottot ”ingen kan göra allt men alla kan göra något!”. Familjen Ecofriends tror bestämt att små detaljer i materialval och produktion gör nytta för miljön. Familjemedlemmarna heter Milton, Svea och Malte. De har lite olika färger – créme, ljusgrå, ljusrosa, beige, grå och mörkbrun. De finns också i lite olika storlekar. Alla är gosmjuka och supervänliga för miljön.

Milton och alla i familjen Ecofriends tycker om att tvättas i 40 grader. De är också godkända och CE märkta enligt EN71, vilket innebär att de är barnsäkra eftersom eventuella detaljer är dragfasta och att sömmarna är testade.

Hej, det är jag som är Milton!

Familjen Ecofriends hälsar dig välkommen!