Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Fri retur ✔︎ Leverans i Sverige

”Mamma, pappa ...

|24/02, 2022

”Mamma, pappa ...

– idag har jag kört traktor i Skåne och brandbil i Stockholm. Glenn och Lage var med, vi hade jättekul!”

Vem har inte drömt om att bli brandman eller polis? Kommer du ihåg den där härliga drömmen du hade som barn? Att kunna köra traktor eller brandbil? Eller att vara en polis eller brandman? Vill du låta ditt barn få uppleva samma spänning? Kika på våra härligt mjuka och fina yrkesnallar och mjukisfordon med tillhörande böcker som kan användas för många spännande äventyr.

Kanske är ditt barn just nu inne på att jobba i något yrke när han eller hon blir stor? Kanske drömmer ditt barn om att bli brandman och köra brandbil? Eller bli polis? Eller köra traktor och arbeta på bondgård? Vi har flera härliga gosiga mjukisfordon och yrkesnallar som kan ta äventyret till nya spännande höjder. Varför inte låta brandmannen Glenn köra iväg med brandbilen och släcka bränder? Eller låta polisen Lage ha koll så att alla sköter sig? Eller varför inte ta mjukistraktorn Teddy Farm och prova på att arbeta på bondgård?

Tycker ditt barn också om att läsa böcker? Vi har tre böcker i olika yrken. En bok om den gröna traktorn, en om Putte polisbil och en om den röda brandbilen. Alla böcker är härligt färgsprakande med stor text och tydliga fordonsljud. Ditt barn behöver bara trycka på den stora knappen på bokens framsida så brummar härliga fordonsljud ut.

Och vem vet? Kanske blir böckerna en backe som traktorn ska ta sig upp för? Eller kanske polisen Lage behöver ta en noggrann titt i en av böckerna för att se att allt är som det ska?

Hoppas på många spännande äventyr och jobbuppdrag där resorna kan få fortsätta in i böckernas värld med ljud och färger. Njut och ha riktigt buskul med härlig upptäckarlust. Vem vet, ditt barn kanske tar med dig på ett uppdrag i Skåne?