Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige

Våra barn + snuttisen = sant

|25/08, 2022

Våra barn + snuttisen = sant

Visste du att en snuttefilt lätt blir en vän för livet för våra barn? Visste du att barnen oftast tar med sig snuttisen överallt? De flesta av oss föräldrar känner till hur viktig en snuttefilt kan vara. Snuttisen blir ofta en trygg och gosig vän till våra barn. Snuttisen är poppis att ta med på allt från utflykter till utlandssemestrar – var vi än åker så tillför den älskade snuttisen en trygg, glad punkt för barnen.

Vi vet hur betydelsefull barnets snuttefilt är. Vi vet också att snuttefilten ofta får följa med i flera olika miljöer och sammanhang. Med snuttisen med sig så brukar barnen klara av mycket mer under en dag. Att åka och handla mat med snuttisen blir lite roligare, att åka och hälsa på mormor och morfar eller farmor och farfar blir lättare när snuttis är med och att vara på förskolan en hel dag kan kännas lite tryggare när man har med sig sin snuttis. 

Vi vet också att om barnet tappar bort sin snuttefilt så finns det inget som kan stoppa tårarna.

Så med tanke på detta vill vi göra det lättare att ha flera exemplar av barnets snuttefilt. En som kan vara på förskolan, en i bilen och en hemma. Och skulle någon snuttis tappas bort finns flera kvar! 

Nu finns våra tre nya färgvarianter av Diinglis Snuttefilt Kanin, Muslin. Snuttisen finns i en stillsam trygg grön, blå och rosa färg. Diinglisen går att tvätta i 40 grader och blir bara mjukare och mjukare för varje tvätt. Den är också alldeles lagom i storlek (40x40 cm) och är lätt att ta med överallt. Diinglisen är gjord av 100% oeka-tex certifierad naturlig bomullsmuslin, godkänd och CE-märkt enligt EN71.

🖐🏻 Här kan du kika på de 3 vackra snuttisarna 

🖐🏻 Här kan du titta på alla våra snuttefiltar

Tack @maria_sztachel för fotot & vårt fina samarbete 🙋