Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige

Vi gillar att synas

|25/10, 2022

Vi gillar att synas

Tänk om det finns ett gosedjur som har ett mjukt och behagligt ljus? Och som är utan batterier, elektricitet och annan teknik?

Vår självlysande familj Teddy Glow utökas nu med en nalle, enhörning och kanin – totalt finns just nu 6 i kollektionen. Alla lyser i mörker – det behövs inga batterier och inte heller någon elektricitet.* 🥰 De lyser mjukt och behagligt, inte alls så starkt som lampor kan göra, och kan vara både en tröst och trygghet när barnet ska sova.

Teddy Glow-gosedjuren är toppen som en leksak, en fin inredningsdetalj i barnkammaren men också som något rogivande och lugnande och när barnet försöker somna.

”Ända från den dagen vår son fick hem ugglan så har han sovit med den under armen. Han frågar alltid efter ugglan när han ska sova, ibland även när han bara ska varva ner och läsa en bok så ska ugglan finnas där. Man märker tydligt att det har blivit en trygghet när han sover. Underbart gosedjur, perfekt storlek och jättemjuk!” – MAMMA ÅSA 🥰

Hälsa på familjen Teddy Glow!

*) Laddar man gosedjuret intill en stark ljuskälla (som t ex lysröret vid arbetsbänken i köket) så kan gosedjuret lysa upp till 30 minuter. Laddar man 15 minuter så lyser den 15 minuter, laddar man 30 minuter lyser den 30 minuter. Men max lystid oavsett hur länge den laddats är ca 30 minuter.

Tack @nillashh för fotot 🙋