Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige

Diinglisar Speldosa Nalle

  • 299 kr


Tillfälligt slut. Bevaka varan.

Artikelnummer: 4082

Äntligen har den efterfrågade och efterlängtade Diinglisar speldosan som nalle kommit!

Denna gulliga och mjuka nalle är en perfekt kompis för alla små älsklingar. Diinglisar nallespeldosa pryds av en härligt honungsfärgad beige färg som omedelbart lockar till kramar och mys. Med en pigg ljus färg på nosen, smyckad med ett varmt leende, blir den här nallen ännu mer oemotståndlig. Den mörkbruna markeringen mitt på nosen ger nalle-speldosan en supergullig personlighet som barnen kommer att älska.

Denna speldosa är inte bara en leksak utan också en tröstare och sömnhjälp för de små. När man drar i svansen på denna speldosa fylls rummet med den lugnande melodin "Mozarts Lullaby". Dess unisex-design gör den till en perfekt present både till dop, babyshower och födelsedagar, oavsett om du letar efter en gåva till en liten tjej eller pojke.

Med Diinglisar speldosa som nalle kommer glädjen och leken att fylla barnrummet på ett helt nytt sätt. Välkomna denna underbara nalle-speldosa in i ditt barns liv och se hur den sprider lycka och värme varje dag!

Melodi: Mozart lullaby
Tvättbar: 40 grader

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.