Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige

Diinglisar Napphållare Kanin, Beige, 21 cm

  • 109 kr
  • 49 kr


Tillfälligt slut. Bevaka varan.

Artikelnummer: 19122

Stig in i en värld av äventyr med vår Diinglisar-familjen och lär känna den söta kanin-napphållare!

Mjukisdjuret har en beige nyans med vita kontrastdetaljer. Med hänget från Diinglisar får du inte bara en mångsidig leksak för din nyfödda utan även en pålitlig lekkamrat som kan skapa lugn och trygghet under sovtid. Det mjuka gosedjuret är tillverkad av hållbart material som är skonsamt mot känslig hud och ger en behaglig känsla av omslutande värme. Den är barnvänlig och tillverkad med omsorg och kvalitet för att garantera en långvarig och pålitlig användning.

Denna mjuka kaninen kan användas på barnvagnen, babygymmet eller hängas över spjälsängen och i bilstolen för extra bekvämlighet och underhållning. Med förmågan att trösta och lugna hjälper detta hänge barnet att somna mjukt och lugnt. Det förmedlar en känsla av trygghet och kan tas med överallt, vilket gör det till det perfekta gosedjuret för barnets första äventyr och drömmar. Dessutom en det en utmärkt gåva för blivande föräldrar eller för att välkomna en ny liten familjemedlem.

Storlek: 21 cm
Tvättbar: 40 grader

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.