Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige

Dino, sittande, stor

  • 329 kr


Tillfälligt slut. Bevaka varan.

Artikelnummer: 2614

Möt vår sittande stora dinosaurien är den perfekta lekkamraten för både små och stora barn, redo att följa med på äventyr och skapa minnen för livet! 

Med sin härligt gröna päls med detaljer i mörkgrön är han både tuff och charmig, redo att erövra barnets hjärta. Dino är inte bara ett gosedjur, han är en lojal kamrat genom alla äventyr.

Med sin otroligt mjuka päls och snälla ögon är mjukisdjuret den ultimata kramvännen för små och stora. Han är redo att ge oändliga kramar och skapa minnen för livet. Hans mjuka päls gör honom extra mysig att klappa och krama, vilket gör honom till den perfekta kompisen för barn i alla åldrar.

Den är redo att följa med på alla lekfulla äventyr, från vardagliga lekar till spännande utflykter. Hans närvaro sprider glädje och värme i alla rum han befinner sig i.

Denna gulliga dinosaurie är inte bara perfekt för att skapa minnen för livet, han är också den perfekta gåvan för alla tillfällen. Oavsett om det är en födelsedag, dop eller bara för att visa uppskattning, kommer gosedjuret att bli en uppskattad gåva som sprider kärlek till mottagaren.

Ge ditt barn en trogen kompis och bästa vän, den busiga och mjuka dinosaurien!

Storlek: 40 cm
Tvättbar: 40 grader

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.