Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige

Dreamies- Älg

  • 169 kr


Tillfälligt slut. Bevaka varan.

Artikelnummer: 2875

Denna älg är inte bara skogens konung, utan också en oslagbar mjukiskompis som alla barn kommer att älska att krama och leka med. 

Med sin otroligt mjuka päls blir älgen en favorit bland alla andra gosedjur i Dreamies-familjen. Med sin charmiga och karaktäristiska design blir älgen snabbt en älskad lekkamrat och vän för barnet. 

Dess mjuka päls och gosiga natur ger en känsla av trygghet och välbefinnande som barnet kommer att uppskatta under både dagens lekar och nattens sömn. När det är dags för en stunds avkoppling eller en lugn stund på kvällen kan barnet krama om älgen och känna sig trygg och lugn.  Mjukisdjurets mjuka päls och vänliga närvaro ger en känsla av trygghet och välbefinnande som kan hjälpa barnet att slappna av och somna på ett fridfullt sätt.

Oavsett om det är som en gåva till en nyfödd, en present till ett dop, eller bara för att sprida glädje och kärlek till någon speciell, så kommer denna älg att föra med sig en massa lekfullhet och glädje till alla barns liv.

Storlek 19 cm
Tvättbar 40 grader

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.