Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige

Maja Kanin Gosedjur, grå, 27 cm

  • 159 kr


Tillfälligt slut. Bevaka varan.

Artikelnummer: 2890

Möt Maja, den bedårande kaninen som kommer att smälta ditt hjärta med sin söta charm. 

Med en broderad nos och snälla ögon är Maja mer än bara ett gosedjur - hon är en älskad vän som barnen kommer att älska att krama och gosa med.

Den mjukaste pälsen du kan föreställa dig omsluter Maja, vilket gör henne till den perfekta kompanjonen för små händer att bära eller dra med sig överallt. Med sina extra långa öron blir Maja en fin lekkamrat och en trogen följeslagare genom många äventyr.

Maja finns tillgänglig i två olika storlekar - 27 cm och 40 cm - samt i två färgval, grått och rosa, vilket gör det enkelt att hitta den perfekta Maja för varje barns smak och preferens.

Oavsett om det är en gåva till en nyfödd, en present till nyblivna föräldrar eller en uppmärksamhet till en födelsedag, namngivning eller dop, kommer Maja att bli en älskad och välkomnad följeslagare. Ge bort Maja och låt henne bli en värdefull vän i varje barns liv.

Storlek: 27 cm
Tvättbar: 40 grader

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.