Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige

Svante, beige, 80 cm

  • 399 kr


Tillfälligt slut. Bevaka varan.

Artikelnummer: 13043

Svante är den perfekta kamraten för alla olika tillfällen. 

Med sin storlek, mjukhet och underbara beige färg är han inte bara en nalle utan en symbol för kärlek, tröst och vänskap. Denna gosiga nalle är en populär gåva vid dop, födelsedagar eller som en gåva till den nyfödda.

Med sin eleganta fluga runt halsen, tillverkad av den mjukaste plyschen som matchar nallens färgton perfekt, är Svante både stilfull och charmig. Teddykompaniet, vars namn är broderat under ena tassen, står för hög kvalitet och tillförlitlighet, vilket gör Svante till en nalle att lita på och att älska i många år framöver.

Hans broderade ögon strålar av vänlighet och hans mjuka päls är som en varm omfamning. Med Svante vid sin sida finns alltid en kramgo vän att dela alla olika stunder med. Denna nalle är inte bara stor till storleken, med sin personliga touch och höga kvalitet är Svante en minnesvärd och välkomnad present till alla tillfällen.

Han kommer för alltid att vara en betydelsefull del av familjens minnen och stunder av glädje. Ge bort Svante och skänk kärlek och värme till någon som står dig nära.

Storlek: 80 cm.
Tvättbar: 40 grader.

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.