Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige

Teddy Cream, Nalle Gosedjur, Brun, 30cm

  • 279 kr


Tillfälligt slut. Bevaka varan.

Artikelnummer: 2987

Upptäck den underbara bruna nallebjörnen från vår populära Teddy Cream-serie. 

Denna gulliga nalle är en perfekt kamrat för barn i alla åldrar. Med sin supermjuka plysch och charmiga utseende blir den snabbt en favorit bland små och stora.

Nallens bruna päls ger den en tidlös och elegant look, perfekt för att passa in i vilket rum som helst. Den mjuka bruna nosen ger nallen karaktär och charm, medan det beige hjärtat på magen lägger till en touch av kärlek.

Denna nallebjörn blir en trogen vän som skapar minnen för livet. Genom varje kram och lek blir han en del av barnens uppväxt och äventyr. Hans närvaro i rummet ger en känsla av trygghet och glädje. Ge bort denna underbara nalle som en gåva till dopet, födelsedagen eller bara för att visa uppskattning.

Oavsett om det är för att skapa minnen för livet eller för att bara sprida lite glädje och kärlek, är den bruna nallebjörnen från Teddy Cream-serien ett perfekt val för alla tillfällen. Ge din älskade en kramvänlig vän som de kommer att ha glädje av i många år framöver.

Storlek 30 cm
Tvättbar 40 grader

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.