Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige

Retro Pals, räv

  • 129 kr


Tillfälligt slut. Bevaka varan.

Artikelnummer: 3136

Denna lurviga och gosiga räv är ett riktigt härlig gosedjur med sin härliga roströda färg och underbart mjuka och lurviga päls.

Den kommer snabbt att bli ditt barns favorit, både för mysiga stunder och spännande lekäventyr. Gosedjuren i Retro Pals-familjen är inte bara lekfulla och charmiga utan också designade i en läcker retrostil som tilltalar både barn och vuxna. Förutom den söta räven ingår även en gullig elefant och en mysig groda i Retro Pals-familjen, vilket ger ditt barn möjligheten att utforska en hel värld av lek och fantasi.

Oavsett om det är dag eller natt, kommer denna lurviga räv att vara där för att erbjuda trygghet och tröst till ditt barn. Ge ditt barn en fantastisk present med Retro Pals-räven och låt den bli en trogen lekkamrat och vän för livet. Detta underbara gosedjur är en perfekt present för alla tillfällen, från födelsedagar och dop till speciella händelser som namngivning. Låt ditt barn utforska skogens magi och skapa minnen som varar livet ut med denna charmiga skogsvarelse vid sin sida.

Storlek: 30 cm
Tvättbar: 40 grader

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.