Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige

Theo, beige, 20 cm

  • 99 kr


Tillfälligt slut. Bevaka varan.

Artikelnummer: 3150

Theo är en charmig liten nalle i en härlig beige färg,

som blir en omedelbar vän för ditt barn. Med sin mjuka och kramvänliga design är Theo perfekt för små händer att hålla om och krama när som helst på dagen. Hans varma beige färg och snälla ögon ger en känsla av tröst och vänskap till varje stund.

Denna gulliga nalle är tillverkad med omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Hans broderade nos ger honom ett gulligt uttryck och hans mjuka plyschpäls gör honom extra mysig att krama. För att fullända hans charmiga utseende bär Theo en vacker sidenrosett runt halsen, vilket ger honom en touch av elegans och lekfullhet.

Theo är inte bara en perfekt lekkamrat för ditt barn utan också en minnesvärd gåva till speciella tillfällen. Hans tidlösa design gör honom till en lämplig present till dop, födelsedagar eller för att välkomna en ny liten familjemedlem. Att ge Theo som doppresent ger inte bara barnet en mjuk och kärleksfull vän, utan symboliserar också starten på ett livslångt vänskapligt band.

För den nyfödde är Theo mer än bara en leksak, han är en kamrat som erbjuder tröst, glädje och en känsla av säkerhet. Hans närvaro i barnets liv kommer att vara fylld av värme och kärlek. Han kommer att vara med under många minnesvärda stunder och äventyr.

Ge ditt barn den perfekta lekkamraten och en kär vän för livet med den charmiga nallen Theo.

Storlek: 20 cm.
Tvättbar: 40 grader. 

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.