Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige

Dreamies Panda, svartvit, 17 cm

  • 139 kr


Tillfälligt slut. Bevaka varan.

Artikelnummer: 2585

Upptäck den underbara världen av Dreamies med vår fantastiska Panda!

Denna gosiga panda är en del av vår Dreamies-serie, där du hittar många olika djur i det mjukaste materialet som vi har att erbjuda.

Med sin söta svartvita färg är denna panda en perfekt kompis för barn. Han bjuder in till timmar av mys och lek med sin mjuka päls och gulliga utseende. De svarta detaljerna runt ögonen och hans svarta nos ger honom en extra charm som gör att han sticker ut i lekhögen.

Hans mjuka päls känns len mot huden och inbjuder till massor av kramar och gosiga stunder. Den mjuka nosen och de livliga plastögonen ger honom en karaktäristisk personlighet som barnen kommer att älska.

Denna panda är inte bara en leksak utan också en perfekt gåva till alla tillfällen. Oavsett om det är en födelsedag, dop, eller bara en överraskning för att pigga upp någon speciell, kommer pandan att sprida glädje och värme till mottagaren.

Ge dina små en kramgo och mysig vän med vår Dreamies panda och låt fantasin flöda fritt i den underbara världen av lek och skoj!

Storlek: 17cm 

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.