Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige

Babblarna- Babbibboo Babblarna, kartongbok

  • 119 kr


Tillfälligt slut. Bevaka varan.

Artikelnummer: 12354

Utforska Babblarnas livliga värld full av spännande äventyr och överraskningar med "Babbibboo Babblarna" - en interaktiv pratbok som bjuder in både stora och små att delta i berättelsen. 

Med Babba, Bibbi, Bobbo och alla deras vänner är varje uppslag fyllt med nya möjligheter att upptäcka och utforska.

I den här underbara pratboken dyker även Gagga, Giggi, Goggo, Sassa, Sissi och Sosso upp för att bidra med nya spännande språkljud att härma och utforska. Även om texten är sparsam är bilderna fyllda med olika detaljer och händelser som skapar en levande och dynamisk värld att prata och fantisera om.

Genom att titta på bilderna tillsammans och prata om allt som händer blir läsningen till en interaktiv och engagerande upplevelse där barnen får vara med och skapa en egen saga. Spana in alla Babblarnas äventyr, härma ljuden och babbla på tillsammans för att skapa magiska stunder av gemenskap och glädje.

"Babbibboo Babblarna" är mer än bara en bok - det är en inbjudan till en resa genom fantasi och språk där barnen får utforska och utveckla sin kommunikationsförmåga på ett roligt och naturligt sätt. Genom att uppmuntra till samtal och interaktion runt bilderna hjälper boken till att främja språkutvecklingen och skapa en positiv inställning till läsning.

Så varför inte ta tillfället i akt och ge ditt barn en fantastisk upplevelse av läsning och fantasi med "Babbibboo Babblarna"? Utforska Babblarnas magiska värld tillsammans och skapa minnen som varar för livet!

Notera att boken inte är en ljudbok utan förutsätter att barnen och föräldrarna babblar olika ljud och hittar på egna fantasier när de läser boken.