Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige

Bolibompa Draken Badmatta

  • 209 kr


Tillfälligt slut. Bevaka varan.

Artikelnummer: 12626

Bolibompa badkarsmattan är inte bara en praktisk lösning för att göra badet säkrare och roligare för barnen, utan också ett lekfullt och färgglatt tillskott till badrummet. 

Den mjuka och härliga mattan är utformad med en glad Bolibompa-drake som sprider glädje och badglädje till badrummet. Dess färgglada design och lekfulla karaktär gör varje badtillfälle till en rolig och underhållande upplevelse för de små.

Med sugkopparna under mattan sitter den stadigt och säkert på badkarets botten, vilket förhindrar att bebisen eller barnet glider och trillar under badtiden. Det ger föräldrarna lugn och trygghet medan barnen kan njuta av sitt bad utan oro för att halka. Dessutom är mattan tillverkad utan skadliga ämnen som BPA, Cadmium och Ftalater, vilket gör den till en säker och pålitlig produkt för barn i alla åldrar.

Den färgglada och lekfulla designen gör Bolibompa badkarsmattan till en favorit bland barnen och föräldrarna. Den är inte bara en praktisk lösning för att säkra badtiden utan också en rolig och spännande tillägg till badrummet som inspirerar till lek och fantasi. Med Bolibompa-draken som sällskap blir varje badtillfälle.

Storlek: 69x39cm
Tvättbar: 40 grader

Godkänd och CE-märkt enligt EN71, vilket innebär den är barnsäker eftersom eventuella detaljer är dragfasta och att sömmarna är testade. Produkten är också eld- och flamsäker enligt EN71:2 utan att något flamskyddsmedel är tillsatt.