Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige

Cool Crocs, Stina Jr

  • 149 kr
  • 119 kr


Tillfälligt slut. Bevaka varan.

Artikelnummer: 2947

Möt Stina, den coola lilla krokodilen från vår berömda "Cool Crocs" serie. 

Med sin mjuka, ljusrosa plysch och sittande pose blir Stina snabbt en favorit i barnets rum. Den lättsamma och avslappnade stilen gör henne till en rolig lekkamrat och en mysig vän att krama när som helst.

Stina är inte bara ett vanligt gosedjur, hon är en sängdekoration som adderar en lekfull touch till barnets rum. Med sina gosiga fötter och de livliga plastögonen är hon redo att följa med på alla lekfulla äventyr. Barnet kan leka med henne, krama henne eller helt enkelt ha henne som en mysig sängkamrat vid nattning.

Stina är inte bara en leksak, hon är en underbar present för alla tillfällen. Oavsett om det är en födelsedag, dop eller bara för att sprida lite glädje och kärlek, kommer Stina att vara en uppskattad gåva som skapar leenden.

Med Stina får barnet inte bara ett gosedjur, de får också en trogen kamrat och en källa till oändlig glädje och lekfullhet. Ge ditt barn den perfekta kompanjonen med Stina från vår "Cool Crocs" serie och låt äventyret börja!

Storlek 35cm
Tvättbar 40 grader

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.