Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige

Självlysande Dino & Bok med ljud

  • 449 kr


Tillfälligt slut. Bevaka varan.

Artikelnummer: 3012-53143-paket

Paket Dino med självlysande dinosaurie och boken "Ljud på Dinosauriernas tid" är ett perfekt paket för alla dino-älskare!

Självlysande Dino: Teddy Dino, självlysande, barnens favorit - Dinosaurien - som nu lyser i mörkret!  Ett självlysande och kramvänligt gosedjur som håller barnet sällskap och skänker trygghet när det är dags att sova. Kul leksak också för barnet att leka med - gå in i ett mörkt rum för att se om dinon lyser men kan även vara en tröst på kvällen när barnet ska gå och lägga sig och något att fästa blicken vid.

Det räcker att dinon får ladda vid en stark ljuskälla (t ex lysröret vid arbetsbänken i köket) för att den ska lysa i mörkret. Om dinon laddas i 15 minuter så lyser den ca 15 minuter, om den laddas 30 minuter så lyser den ca 30 minuter. Dinon kan inte lysa längre än totalt ca 30 minuter oavsett laddningstid.

Storlek: 40 cm. 
Tvättbar: 40 grader. 

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.

Bok "Ljud på dinosauriernas tid": Visst är det spännande att föreställa sig hur dinosaurierna lät? Kanske var det så här … Tryck på knapparna och lyssna på ljuden! En färgglad bok med ljud.